Toon alle artikelen

Workshop 10 november - Anders kijken naar uw werkomgeving

Adviseurs Goede Werkhouding organiseert een Unieke workshop op dinsdag 10 november

Thema: Anders kijken naar uw eigen werkomgeving ...

Hoe stimuleert u de motivatie, de productiviteit en het werkplezier van medewerkers? En hoe reduceert u ook nog eens de kans op verzuim? Ontdek het op dinsdag 10 november tijdens de workshop ‘Anders kijken naar uw eigen werkomgeving’.

Drie professionals over werken, beweging en gezondheid

Nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid, verrassende visies op werken en innovatieve oplossingen: het zijn de belangrijkste ingrediënten voor een boeiende middag. Drie ervaren professionals laten u zien hoe zij organisaties en mensen in beweging zetten. En u ervaart het zelf. U beweegt tijdens de workshop immers langs de volgende drie mini-sessies:

Bewegend zitten en zittend bewegen: Robert Bruggeman
Bij deze professional zit u op het puntje van uw stoel. Hij koppelt bewegen en gezondheid aan zittend én staand werken. U krijgt verrassende inzichten. Beweeg mee en ervaar effectieve concepten: van skippybal tot dynamisch zitten en staand werken.

Gezonde spanning en werkvermogen: Dave Holtslag ( Manuele- & Fysiotherapeut )
Ga er maar aan 'zitten' en ervaar op diverse manieren het effect van (een verkeerde) houding op de spanning van uw spieren en uw werkvermogen. U leert meer over de anatomie van de rug en ziet direct de relatie tussen belasting, houding, spanning en (het voorkomen van) klachten.

Personeel in beweging: Jantine van Hardeveld-van ’t Wout (Werkplekadviseur)

Alle onderwerpen van vandaag vallen bij deze workshop op zijn plek. U ontdekt waarom bewustwording van uw medewerkers naast verantwoord meubilair belangrijk is om klachten te voorkomen.  U krijgt praktische tips hoe u uw medewerkers in beweging krijgt om te werken aan een goede werkhouding.

Gezondheid en werkomgeving

Deze unieke mix van ontdekken, ervaren en doen zorgt ervoor dat u in 2 uur totaal anders naar uw eigen werkomgeving kijkt: u weet waar u op moet letten als het gaat om houding en beweging tijdens het werk en u ziet direct kansen om verbeteringen door te voeren.

 Programma-overzicht

14.00 uur:       ontvangst

14.15 uur:       welkom door Bas van Hardeveld

14.30 uur:       start interactieve mini-sessies inclusief natuurlijke breaks

16.30 uur:       afronding en netwerkborrel

Gegevens

Datum:            dinsdag 10 november

Tijd:                14.00 – 16.30 uur

Locatie:           Adviseurs Goede Werkhouding

Adres:             Arkeneel 15, Veenendaal

E-mail:           info@goedewerkhouding.nl

Telefoon:        0318 540840

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? Kom dan in beweging en klik hier om u per mail aan te melden.

Uiteraard zijn eventuele collega’s of  introducees die – net als u – anders naar hun werkomgeving willen kijken, van harte welkom. Graag ook even via deze website aanmelden.

Meer weten?

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met Bas van Hardeveld via de mail info@goedewerkhouding.nl of telefonisch 0318 540840

A description...