Ergonomisch werken

Werken zonder klachten door ergonomisch werken

Ergonomisch werken belangrijk? Ja! Want meer dan de helft van Nederland lijdt aan klachten die direct gerelateerd zijn aan het gebruik van een computer, laptop of tablet. Door ergonomisch werken voorkom of verminder je die klachten. Ontdek hoe je een goede werkhouding en een goede zithouding aanneemt.
 

De juiste middelen en een goed advies helpen je hierbij. Wij geven je advies op maat bij jou op de werkplek. We kijken naar je houding en we denken mee over welke ergonomische hulpmiddelen jou kunnen helpen. Zoals een ergonomische bureaustoel, een zit-sta bureau of een laptopstandaard. Onze oplossing sluiten we optimaal aan op jouw klachten en wensen. 

Interesse? Neem contact op

 

 

Ergonomisch werken met de juiste bureaustoel

Een ergonomische werkplek bestaat uit meubilair waarmee je in een goede werkhouding zit. Bij Adviseurs Goede Werkhouding bieden wij verschillende ergonomische bureaustoelen. Daarnaast bieden wij ook andere zitoplossingen, zoals zadelkrukken en stahulpen die jou helpen om ergonomisch te werken. Maak een afspraak en kom testen in onze showroom.

Ik zoek een ergonomische bureaustoel of alternatief

Ergonomische hulpmiddelen

Voor het creëren van een goede werkhouding beschikken wij over een breed assortiment aan ergonomische hulpmiddelen. Ergonomisch werken begint bij een goede zithouding, maar met ondersteuning van de juiste hulpmiddelen wordt jouw werkhouding goed ondersteund.

Ergonomisch werken

Om bijvoorbeeld klachten te voorkomen kunt u denken aan een documentenhouder, een ergonomische muis of toetsenbord of een laptopstandaard. Samen kijken we naar een effectieve oplossing. Test de hulpmiddelen op je eigen werkplek voor een optimaal resultaat, zodat je eenvoudig ergonomisch werken toepast in de praktijk.

Ik zoek een ergonomisch hulpmiddel

Naast ons aanbod in verschillende zitoplossingen en hulpmiddelen helpen wij jou ook graag met het aanleren van een goede werkhouding. Wij komen langs op je werkplek en geven individueel of aan alle collega's advies over het ergonomisch werken. Lees hierover meer onder werkplekadvies of werkplekonderzoek.

Interesse?

Maak een afspraak!