Dynamisch werken

Meer beweging op je werkplek

Start met dynamisch werken voor een goede werkhouding en meer werkplezier. Veel Nederlanders werken zittend, waarvan zelfs bijna 8 à 10 uur per dag. Terwijl langdurig zitten behoorlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Zittend werken kan niet alleen klachten aan het bewegingsapparaat veroorzaken, maar ook diabetes type 2 of zelfs hart- en vaatziekten. Wil jij dynamisch werken om risico’s van zittend werk te beperken? Dat kan met dynamisch meubilair.

Interesse? Bekijk ons aanbod

 

 

In een traditioneel kantoor kan de medewerker alleen maar zittend werken. Met dynamisch meubilair kan de medewerker kiezen voor verschillende werkhoudingen en werkplekken. Zo stimuleer je de medewerker tot dynamisch werken en meer beweging. 

Het bewegen brengt veel voordelen mee voor werknemers én de werkgever. Zo zijn de medewerkers fitter en gezonder (ze hebben bijvoorbeeld minder overgewicht). Daarnaast hebben werknemers die dynamisch werken, minder kans op allerlei chronische ziekten/aandoeningen en zijn ze minder vaak ziek.

Dynamisch werken en meubilair

Er zijn meerdere opties in dynamisch meubilair zodat je kunt bewegen op de werkvloer. Bijvoorbeeld fietsend op een Deskbike, bewegend zitten met een balanskruk of -bureaustoel of staand op een balansbord. Ook bieden we dynamisch meubilair voor verschillende soorten werk- en overlegplekken. 

 Ik zoek dynamisch meubilair

dynamisch werken

Dynamisch werken met zit-sta bureau

Verwissel vaker van houding met een elektrisch instelbaar zit-sta bureau. Zitten en staan wissel je makkelijk af en daarmee verminder je de zittijd. Een zit-sta bureau is er in diverse afmetingen en bladkleuren, zodat het helemaal past in je kantooromgeving. Staand werken houd je in beweging en zorgt voor minder ergonomische klachten. Met behulp van een elektrisch instelbaar zit-sta bureau wordt dynamisch werken een stuk eenvoudiger.

Ik zoek een zit-sta bureau