Oplossingen

Een goede werkhouding; wat houdt dat precies in? Welke oplossingen bieden Adviseurs Goede Werkhouding om dit te realiseren? U vindt ze hier.

Een goede werkhouding; wat houdt dat precies in? Welke oplossingen bieden Adviseurs Goede Werkhouding om dit te realiseren? U vindt ze hier.

Voorlichting goede werkhouding

Als je medewerkers meerdere uren per dag achter de computer werken, is het belangrijk dat zij op de hoogte zijn van de risico’s die beeldschermwerk met zich meebrengt en wat er nodig is om deze risico’s te verkleinen. Kies daarom voor onze voorlichting "Werken aan een Goede Werkhouding".

Werkplekadvies

Om de werkplek en werkomgeving ergonomisch te optimaliseren en hiermee pijnklachten te voorkomen, geven onze professionele werkplekadviseurs u advies op maat. Hierbij wordt er o.a. gekeken naar werkhouding, werkplekinstellingen en omgevingsfactoren.

Ergonomische zitoplossingen

Een ergonomische werkplek beschikt over het juiste meubilair, meubilair dat u stuurt in de juiste werkhouding en hiermee een verkeerde werkhouding tegengaat. Bij Adviseurs Goede Werkhouding beschikken wij over diverse ergonomische bureaustoelen. Naast bureaustoelen bieden wij ook alternatieve zitoplossingen. Wij zorgen voor de meest effectieve oplossing bij uw probleem.

Ergonomische hulpmiddelen

Een slechte werkhouding kan zorgen voor bijvoorbeeld rugklachten en RSI/KANS. Wij bieden ergonomische hulpmiddelen waarmee je een goede werkhouding creëert.