Ergonomische zitoplossingen

Verantwoord en aangenaam zitten

Ergonomisch zitten

De mens zit steeds meer tijdens het werk, maar ook buiten werktijd brengt men veel tijd zittend door, terwijl de mens eigenlijk is gebouwd om te bewegen.
Door langdurig zitten en een verkeerde zithouding kunnen klachten ontstaan zoals nek-, arm-, schouder- en rugproblemen, zenuw-of aderafknelling, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden en moeite met opstaan. Een goede ergonomische zitoplossing is dan ook geen overbodige luxe.
Adviseurs Goede Werkhouding biedt de juiste zitoplossing voor u of uw medewerkers, passend bij uw wensen.

Juiste ergonomische bureaustoel

Om te komen tot de juiste zitoplossing kunt u bij ons in de showroom verschillende zitoplossingen testen. Wij beschikken over een breed assortiment bureaustoelen die meer bieden dan alleen comfortabel zitten of een leuke uitstraling. Wij bieden tevens maatwerkbureaustoelen voor specifieke wensen. De gekozen bureaustoel kan, indien gewenst, voor een proefperiode in uw bedrijf geplaatst worden. Zo kunnen u en uw medewerkers de bureaustoelen uitgebreid testen.  
Ook in alternatieve zitoplossingen hebben wij veel te bieden. Daarbij kunt u denken aan zadelkrukken, stahulpen en werkstoelen voor een specifieke werkomgeving.

Zitinstructie

Bij aanschaf van een bureaustoel of alternatieve zitoplossing geeft onze adviseur u een uitgebreide zitinstructie op uw werkplek en wordt deze op maat afgesteld. Hiermee willen wij bereiken dat u de bureaustoel zelf op de juiste manier weet af te stellen om daarmee een goede werkhouding te creëren. 

Wij zijn leverancier van: